Om Underviseren

Billede af Anders Rønnau

Anders Rønnau

Jeg arbejder til daglig som personlig coach og ADHD Coach i min egen praksis i Århus. Jeg har arbejdet som selvstændig coach på fuld tid siden starten af 2007 – og med klienter med diagnosen ADHD lige så længe.

Jeg er uddannet og certificeret NLP Coach Practitioner og NLP Master Coach Practitioner gennem INLPTA. Før mine to coach uddannelser har jeg uddannet mig først til ph.d. i anvendt fysik og siden master i produktdesign fra Danmarks Designskole.

Gennem årene med coaching gik det i højere og højere grad op for mig, at min måde at arbejde med mennesker med diagnosen ADHD er markant anderledes end alle andre gør det.

Det blev også tydeligere af professionelle rundt i landet ikke havde værktøjer til at håndtere denne gruppe mennesker – uanset om det var børn eller voksne de arbejdede med.

Det er derfor, at jeg har lavet denne uddannelse. Så andre fagprofessionelle kunne få adgang til disse enormt effektive værktøjer og metoder. Så andre kunne hjælpe mennesker med diagnosen ADHD til at skabe de forandringer i deres liv, som jeg kan.

Når jeg har arbejdet med en dreng og han ændrer sin indre vrede på en måde, hvor hovedparten af hans vredesudbrud forsvinder, – så ville jeg ønske at der er mange flere, der kan hjælpe på den måde.

Når jeg arbejder med en voksen med diagnosen ADHD, der har lidt nederlag efter nederlag, og vedkommende melder tilbage at selvværdet er kommet op, hukommelsen virker og vedkommende er begyndt at huske aftaler, – så ville jeg ønske, at alle der omgås mennesker med diagnosen ADHD har adgang til de forandringsværktøjer, som jeg har.

De virker, og det er fantastisk at opleve effekten på de mennesker, der har haft det så hårdt.

Det første hold ADHD Professionelle blev færdige i efteråret 2012, og siden er adskillige hold blevet færdige. Tilbagemeldingerne er fantastiske og flere institutioner og afdelinger i kommuner sender flere deltagere afsted som de oplever effekten af de første. Deltagerne på uddannelsen bliver klædt på til at hjælpe mennesker med diagnosen ADHD og en lang række andre problemer. Og de gør det. Hver dag.

Hvis du vil have et indblik i, hvordan jeg arbejder og hvordan jeg går til mennesker med diagnosen ADHD, så kan du se videoen nederst på siden. Dét du ser i den video, vil du også kunne gøre, når du er igennem uddannelsen.

Du kan læse mere om mig og mit arbejde som ADHD Coach her

Hér nedenfor kan du se mig holde oplæg i Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg i maj 2013.

Læs om tid og sted for uddannelsen