Pris

Hånd med plante

Kr. 19.900,- eksl. moms, total 24.875,- inkl. moms.

Prisen inkluderer 6 moduler samt, adgang til særlig Facebook gruppe, kursusmateriale, forplejning (dog ikke frokost), eksaminering og certificering.

Betalingsordning for private

Afgiften kan fordeles ud på 9.950,- ved tilmelding og 6 rater á 2.487,50 en uge inden hvert af de seks moduler, hvis du ønsker det.

Early Bird tilbud

Hvis du tilmelder dig inden 1. november 2019 får du yderligere 2 coaching sessioner med BettinaLindh til en værdi af 1500,- oven i uddannelsen.

Kollegarabat

Hvis I kommer to eller flere fra samme arbejdsplads, så får nummer to og resten en rabat på 20% – svarende til en pris på 19.900,- inkl. moms per efterfølgende deltager.

Billigere uddannelse med bruttolønsordningen og arbejdsgiverbetalt uddannelse

Der er to muligheder for at få din uddannelse billigere med hjælp fra din arbejdsgiver.

Bruttolønsordningen:

Din arbejdsplads kan betale din uddannelse via din bruttoløn. Det kan arbejdspladsen gøre ved at kalde det et personalegode på linie med bredbånd, fri telefon, fri bil, aviser og andre ting. Og hvis uddannelsen har erhvervsmæssig relevans. Læs selv mere om Bruttolønsordningen på Skats hjemmeside eller ringe til dem på tlf. 72 22 18 18.

Arbejdsgiverbetalt Uddannelse:

Du kan få uddannelsen skattefrit, hvis din arbejdsgiver betaler uddannelsen for dig. Du kan læse mere på Skats hjemmeside eller ringe til dem på tlf. 72 22 18 18.

Støtte fra Kompetencefonden

Hvis du er offentligt ansat kan du søge om delvis betaling på op til 18.000,- fra Kompetencefonden. Det er der ganske mange der er lykkedes med at få. Der er også nogle der har meldt tilbage, at de ikke har fået bevilling, så du må prøve og se om det lykkes for dig.

Betalingsbetingelser:

Tilmelding er sket, når depositum er indbetalt.

Du kan afmelde din plads indtil samme dag i måneden 1 måned før kursusstart. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end en måned til kursusstart beregnes 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til kursusstart gives der ingen refusion.

Pladsen kan omkostningsfrit overdrages til en anden person indtil 7 dage før kursusstart.

Bettina Lindh kan indtil 21 dage før uddannelsens start udsætte opstarten på uddannelsen.

Holdet oprettes når der er mindst 12 tilmeldt uddannelsen 21 dage før uddannelsens start. Hvis du er tilmeldt uddannelsen får du dér endelig bekræftelse på afholdelse, så du kan booke hotelværelse, etc.

Læs om tilmelding til uddannelsen

PS: Du kan downloade brochuren om uddannelsen ude til højre på siden.